Siparila – Topcoat

Puukerrostalo Puukuokka, Jyväskylä

Jyväskylän Kuokkalaan on noussut syksyn 2014 aikana suomen korkein, 8-kerroksinen, puukerrostalo. Kohteessa on käytetty ulkoverhouksessa Siparilan Topcoat UTS 28x145 paneelia, jonka Siparila Woodoworks-asennuspalvelu on myös asentanut. 

 

 Siparila Woodworks asennuspalvelu on rakennuttajalle helppo ja huoleton vaihtoehto, kun ulkoverhouksen valmistus ja sen asennus tulee samalta toimittajalta osaurakkana. Paikalla asennettu ulkoverhous mahdollistaa näyttävän lopputuloksen, kun elementtimäisyys katoaa ulkoverhouksesta ja suunnittelijalle jää vapaammat kädet ulkoverhouksen suunnitteluun. Puukuokan on suunnitellut Anssi Lassila OOPEAA:sta.

Puukuokka on paloturvallinen kokonausuus, koska siinä on käytetty alimmassa kerroksessa palosuojattua Topcoat UTS 28x145 ulkoverhouspaneelia, jolla saavutetaan korkein paloluokka B-s1, d0. Palosuojatulla ulkoverhouksella tarkoitetaan niin käsiteltyä ulkoverhousta, että palon sattuessa puun palaminen hidastuu ja saavutetaan vaativin paloluokka B-s1,d0.

Tummaa puhuva moderni ja tyylikäs ulkoverhous on Siparilan Topcoat 28 mm paksuisena ja 145 mm leveänä. Kerrostalon kolme sivua on tummaan sävyyn käsiteltyä paneelia ja yksi sivu jätetty puun luonnolliseen sävyyn. Lähivuosina Puukuokka 1 viereen nousee vielä Puukuokka 2 ja 3. 

Lue lisää tästä upouudesta kohteesta! 

http://puukuokka.fi/

 
Puukerrostalo Puukuokka, Jyväskylä
Opiskelija-asunnot Joensuun Elli
As Oy Linnantie, Jyväskylä